Love Your Lips
Love Your Lips

Houd van uw lippen

Bescherm uw lippen tegen een koortslipaanval met deze eenvoudige tips.
Aangezien er een directe verbinding is tussen uw algemene welzijn en de gezondheid van uw lippen, kunt u uw prachtige glimlach beschermen door voor uzelf te zorgen. Hier zijn een aantal eenvoudige tips voor lippenverzorging om u te helpen voor uw gezondheid te zorgen, van uw lippen te houden en te strijden tegen koortslipaanvallen.

Stop met het likken van uw lippen! Terwijl het voelt of u vocht inbrengt in uw lippen wanneer u deze likt, droogt dit ze juist uit.

Gebruik een beschermende lippenbalsem of lipgloss. Maar kies voorzichtig: met sommige lippenbalsems met een smaakje likt u uw lippen juist sneller. Lippenbalsems met eucalyptus, kamfer, menthol of alcohol kunnen uw lippen juist meer uitdrogen.

Drink water. We verliezen ook constant water met zweten en andere lichaamsprocessen. Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen van uw water aanvullen door zes tot acht glazen water per dag drinken, inclusief zachtere, gladdere, gezondere lippen.

Eet gezond. Een gebalanceerde voedingswijze verbetert uw gezondheid.

Vermijd droge warmte. Velen van ons leven en werken in omgevingen met heteluchtverwarming tijdens de winter. Dit type warmte is slecht voor gebarsten lippen aangezien het geen vochtigheid bevat. Overweeg het gebruik van een Luchtbevochtiger of een plantenspuit op uw bureau om de lucht om u heen vochtig te houden.

Wees bewust. Veel producten die u reeds gebruikt kunnen uw huid uitdrogen, zoals shampoo, foundation en lippenstift. Lees etiketten zorgvuldig en probeer waar mogelijk vochtinbrengende producten te gebruiken. Nu u weet hoe u voor uw lippen kunt zorgen, kunt u uw lippen in topconditie houden en gebarsten lippen en een koortslip voorkomen.