Hoe gebruikt u Zovirax® Koortslipcrème

Het is klinisch bewezen dat Zovirax® Koortslipcrème helpt uw koortslip te genezen

Onze toegewijde team voor onderzoek en ontwikkeling heeft het ons mogelijk gemaakt om Zovirax® Koortslipcrème te creëren, een oplossing die niet alleen eenvoudig in het gebruik is, maar waarvan eveneens klinisch is bewezen dat het de hersteltijd verkort.

Hoe gebruikt u Zovirax® Koortslipcrème

  • Breng het aan bij het eerste teken van een tinteling, zwelling of kriebel. Als u de eerste tekenen mist, kan het ook worden gebruikt tijdens het blaarstadium

  • Zovirax is geschikt voor volwassenen en kinderen.

  • Verwijder cosmetische producten voordat u Zovirax® Koortslipcrème aanbrengt. Was uw handen altijd met water en zeep voor en na het behandelen van uw koortslip.

  • Vijf keer per dag op de aangedane delen: daar waar blaasjes gaan ontstaan of reeds zijn verschenen. aanbrengen, ongeveer om de vier uur, vier dagen lang. Gebruik met een wattenstaafje of uw vinger voldoende om de zweer en het omringende gebied volledig te bedekken. Als u een dosis mist, breng dan de crème aan zodra u eraan denkt en vervolg op schema.

  • Een koortslip is besmettelijk. Uw tube of pompje met niemand delen.

  • U kunt cosmetische producten zoals lippenstift aanbrengen over Zovirax® Koortslipcrème nadat deze geheel droog is. Gebruik een aparte make-up applicator, zoals een wattenstaafje om te voorkomen dat u de infectie verspreidt.

  • Blijf Zovirax® Koortslipcrème vier dagen lang gebruiken, of tot uw koortslip volledig genezen is, tot maximaal 10 dagen. Indien de koortslip langer dan 10 dagen aanhoudt, bespreek dit dan met uw arts.

How To Use Image
Lower Sub Box Image

Help te
herstellen van
uw koortslip
met
Zovirax

Koop nu

Lower Sub Box Image
Lower Sub Box Image

Zovirax® 
Koortslipcrème

Als u vragen hebt over
Zovirax® Koortslipcrème.

Veel gestelde vragen

Lower Sub Box Image