Hoe gebruik je Zovirax Duo

Zovirax Duo is wetenschappelijk bewezen om te helpen voorkomen dat koortsblaasjes zich ontwikkelen tot een blaar.

Je kunt niet voor eeuwig van koortsblaasjes afkomen, maar je kunt de ontwikkeling van het blaasje verminderen. Zovirax Duo is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek,  hierdoor is Zovirax Duo niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook wetenschappelijk bewezen om de ontwikkeling van een koortsblaar te verminderen wanneer je het aanbrengt bij de eerste tinteling. Het kan ook de genezingstijd verkorten, als de koortsblaas al is ontwikkeld.

 • Eerste teken

  Breng aan bij de eerste tinteling, jeuk of rood plekje. Des te eerder je het aanbrengt hoe groter de kans dat de koortsblaas zich niet ontwikkelt.

 • 12 jaar+

  Aanbevolen voor volwassenen en kinderen van 12 jaar of ouder.

 • Hou het schoon

  Verwijder eventuele make-up voor dat je Zovirax Duo aanbrengt. Was altijd je handen met water en zeep voor en nadat je Zovirax Duo hebt gebruikt.

 • Royaal aanbrengen

  Breng Zovirax Duo 5 x per dag aan met je vinger of een wattenstaafje. Gebruik genoeg om de gehele koortsblaas te bedekken. Masseer het zachtjes en volledig in. Als je een dosering mist, breng je het aan zodra je eraan denkt en vervolg het schema. Was je handen nadat je Zovirax Duo hebt aangebracht.

 • Niet delen

  Koortsblaasjes zijn besmettelijk. Deel je tube met niemand.

 • Opmaken

  Je kunt make-up zoals lippenstift over Zovirax Duo aanbrengen zodra deze is opgedroogd.
  Gebruik daarvoor een aparte kwast of wattenstaafje om de voorkomen dat de infectie zich verspreid.

 • Vijf dagen

  Gebruik Zovirax Duo voor 5 dagen niet langer. Als de koorstlip aanhoudt en 10 dagen na de eerste tekenen nog steeds aanwezig is, raadpleeg dan je huisarts.

How To Use Image
Lower Sub Box Image

Zovirax Duo in actie

Zie hoe de unieke combinatie van een ontstekingsremmer en een antiviraal middel de ontwikkeling van blaren vermindert en het genezingsproces van een koortslip verkort.

Meer informatie

Lower Sub Box Image
Lower Sub Box Image

Zovirax Duo FAQ’s

Heb je vragen over deze vrij verkrijgbare, met unieke twee-voudige werking koorstlipmedicatie? Je kunt de antwoorden hier vinden.

Lees meer

Lower Sub Box Image