Hoe gebruik je Zovirax Duo

Zovirax Duo is wetenschappelijk bewezen om te helpen voorkomen dat koortsblaasjes ontstaan.

Je kunt niet voor eeuwig van koortsblaasjes afkomen, maar je kunt de ontwikkeling van het blaasje stoppen. Zovirax is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek,  hierdoor is Zovirax niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook wetenschappelijk bewezen om de ontwikkeling van een koortsblaar te stoppen wanneer je het aanbrengt bij de eerste tinteling. Het kan ook de genezingstijd verkorten, als de koortsblaar al is ontwikkeld.

  • Breng aan bij de eerste tinteling, jeuk of rood plekje. Des te eerder je het aanbrengt hoe groter de kans dat de koortsblaar zich niet ontwikkeld.

  • Aanbevolen voor volwassenen en kinderen van 12 jaar of ouder.

  • Verwijder eventuele make-up voor dat je Zovirax Duo aanbrengt. Was altijd je handen met water en zeep voor en nadat je Zovirax Duo hebt gebruikt.

  • Breng Zovirax Duo 5 x per dag aan met je vinger of een wattenstaafje. Gebruik genoeg om de gehele koortsblaar te bedekken. Masseer het zachtjes en volledig in. Als je een dosering mist, breng je het aan zodra je eraan denkt en vervolg het schema. Was je handen nadat je Zovirax Duo hebt aangebracht.

  • Koortsblaasjes zijn besmettelijk. Deel je tube met niemand.

  • Je kunt make-up zoals lippenstift over Zovirax Duo aanbrengen zodra deze is opgedroogd.
    Gebruik daarvoor een aparte kwast of wattenstaafje om de voorkomen dat de infectie zich verspreid.

  • Gebruik Zovirax Duo voor 5 dagen. Als de koorstlip aanhoudt en na 10 dagen nog steeds aanwezig is, raadpleeg dan je huisarts of apotheker.

How To Use Image
Lower Sub Box Image

Zovirax Duo in actie

Zie hoe de unieke combinatie van een ontstekingsremmer en een antiviraal middel de blaren stopt en een koortslip snel geneest

Meer informatie

Lower Sub Box Image
Lower Sub Box Image

Zovirax Duo FAQ’s

Heb je vragen over de unieke vrij verkrijgbare, met twee-voudige werking koorstlipmedicatie? Je kunt de antwoorden hier vinden.

Lees meer

Lower Sub Box Image