Zovirax Duo FAQ’s

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over Zovirax Duo, de unieke vrij-verkrijgbare koortslipmedicatie welke een ontstekingsremmer en een antiviraal combineert.

Algemeen

Zovirax Duo aanbrengen

  • Als je per ongeluk te veel gebruikt of de crème doorslikt, is het onwaarschijnlijk dat er ongewenste effecten optreden. Als je echter een grote hoeveelheid van de crème doorslikt, is het raadzaam om een ​​arts of apotheker te raadplegen.

  • Ja. Cosmetica, zoals lippenstift, kunnen worden aangebracht over Zovirax Duo zodra het droog is. Gebruik echter een afzonderlijke applicator (zoals een wattenstaafje) om cosmetica of zonnebrandcrème aan te brengen over een niet-genezen koortslip. Dit helpt om verspreiding van de infectie te voorkomen. Verwijder cosmetica voordat u Zovirax Duo aanbrengt / opnieuw aanbrengt.

Gebruik Zovirax Duo

Lower Sub Box Image

Zovirax® Duo in actie

Kijk hoe deze unieke combinatie van ontstekingsremmend middel met een antivirale werking blaren en koortsblaasjes snel helpt stoppen. 

Kom meer te weten

Lower Sub Box Image

Hoe te gebruiken

Breng Zovirax® Duo aan bij de eerste tinteling om te voorkomen dat uw blaar met koortslip zich ontwikkelt. Makkelijk in gebruik en klinisch bewezen te genezen. 

Kom meer te weten

Lower Sub Box Image